Донат На хостинг |
ISK за переводы до 75kk за 1000зн. |
Хроники EVE Сборник |
Новичкам Полезная информация |

IT alliance
Автор The Historian, Sep 22 2009 10:45
Отправлено 24 May 2010 - 11:35

https://www.pandemic...l.php?id=276231
клева фититесь
Да, странный фит. РКК, а сальвагер не зафичен. Надо сообщить их ЦЕО!
And people are funny, they will say: I do not believe in god. But if you dig deeper, they certainly believe in the devil.
Отправлено 24 May 2010 - 12:12

так диан, подонок, ушел в рл - женится и берет бразды правления в семейном бизнесе.Да, странный фит. РКК, а сальвагер не зафичен. Надо сообщить их ЦЕО!
вот и распустились !
сволочь, терь даже в ирц поп****ть не с кем

Sincerely yours, Rakish Amiable Teenagers.

Отправлено 25 May 2010 - 0:30

Да говори нормально, гоблен лучше всего это перевел: "как говорил Конфуций: карма - злая, сука", хоть это и не в тему. Тут вон уже и абизяна с другом тусуют, оба специалисты по танатосамКарма - собака злая.

I hear voices in my head
They council me, they understand
They talk to me, they talk to me.
They tell me things that I will do
They show me things I'll do to you.
They talk to me, they talk to me...
They council me, they understand
They talk to me, they talk to me.
They tell me things that I will do
They show me things I'll do to you.
They talk to me, they talk to me...
Отправлено 23 July 2010 - 2:57

мммкхм, информированность вашего джаббера слегка подсасывает, Молле пока не женился. Осенью вы сможете его от всей души поздравить с женитьбой дисбандом ИТ альянса.Последние новости из глубин ИТ альняса повествуют о том, что Молле женился.

The whole point of being in BoB was to turn things on it's head and add more player driven content into the game than everyone else in 0.0 put together by roleplaying the "we're better than you and we're going to rub your noses in it" card. The "we control your game" business stems from the fact that we were all about 'doing' things when the rest of eve was about 'reacting' to things.
1 посетителей читают тему
0 members, 1 guests, 0 anonymous users