О да... Глуп ну ну давай строчи свою хрень дальше. Ты типа никак деизм и пантеизм не различаешь? Типа да пох деист он или пантеист верит же в боженьку даже если этот боженька непойми что? Ты совсем дурак?Это же так легко проверяется.
Ну например. Источник Макс Джеммер "Эйнштейн и религия". Есть в гугл буксах. 39я страница
Эйнштейна спрашивают: Правда ли что вы глубоко религиозны?
Он отвечает:
Yes you can call it that. Try and penetrate with our limited means the secrets of nature and you will find that behind all the discernible concatenations, there remains something subtle, intangible, and inexplicable. Veneration for this force beyond anything that we can comprehend is my religion.
Сам переведешь?
Это или деизм или http://ru.wikipedia.org/wiki/Пантеизм
Сам переведешь?It was, of course, a lie what you read about my religious convictions, a lie which is being systematically repeated. I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it.
Возить по столу пффф ты щас с срухреном никого кроме себя не возишь
Зачем тебе это всё цианид? Ты так типа самоутверждаешься? Какие-то проблемы с реалом?
Сообщение отредактировал 3JIOE_3JIO: 21 June 2011 - 18:46

Вход

Наверх